Kauppatieteet

Kauppakorkeakoulun opinnoissa teoria yhdistyy liike-elämässä tarvittaviin taitoihin. Opiskelu on käytännönläheistä, yhdessä tekemistä ja haastavaa.
 

Opiskelijoiden ajatuksia Kauppatieteiden kandidaattiohjelmasta

 

http://biz.aalto.fi/fi/midcom-serveattachmentguid-1e54a2c150309a44a2c11e59fa517d3a6185ebe5ebe/riikka_nummela.jpg"Ensimmäinen vuoteni Kauppiksella oli opettavainen ja huippuhauska. Yksi tärkeimmistä vuoden aikana oppimistani taidoista oli tiimityöskentelytaito. Kursseilla tehdään paljon ryhmätöitä ja haastetaan luovaan ongelmanratkaisuun. Soveltavat tehtävät ovat toki vaativia, mutta niissä onnistuminen on palkitsevaa. Parasta Kauppiksella on valinnanvapaus ja opiskelijoiden aktiivisuus. Yhteisöllisyys ja innostuneisuus näkyvät vahvasti vapaa-ajan toiminnassa, jota on tarjolla paljon."

Riikka Nummela, opiskelija

 

 

 

http://biz.aalto.fi/fi/midcom-serveattachmentguid-1e54645cdf7fc20464511e5a13fb5237e0eac62ac62/kuva-valtteri-edited.png"Muutaman vuoden opiskelleena olen entistä vahvemmin sitä mieltä, että opiskelutoverit, yhteisö ja näiden tarjoamat mahdollisuudet ja verkostot ovat koko ajan tärkeämmässä roolissa, kun mietitään, miksi opiskelu kannattaa. Tosiasia on myös, että hyvät puitteet ja laadukas opetus ovat merkittäviä tekijöitä tämän yhteisön luomisessa. Kauppakorkeakoulun loistava verkosto kiinnostaviin yrityksiin Suomessa ja maailmalla näkyy opetuksessa ja tarjoaa hyvää näkemystä, kun itse pohdin tulevaisuuden uravalintojani. Olen päässyt tekemään mielenkiintoisia, jopa ”siistejä”, asioita fiksujen ihmisten kanssa sekä opintoihin liittyen että niiden ulkopuolella.

Valtteri Ahonen, opiskelija


 

http://biz.aalto.fi/fi/studies/learning_environment/jane2.jpg”Kauppakorkeakoulussa opiskelu on itsenäistä ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Erilaiset ryhmätyöt ja yrityksille tehtävät projektit tuovat opintoihin käytännönläheisyyttä ja kehittävät samalla esiintymis-, tiimityö- ja projektinhallintataitoja, joista on varmasti hyötyä myös työelämässä.
Opiskelijaelämä on täynnä ohjelmaa: tapahtumia, haalaribileitä, matkoja ja järjestötoimintaa on tarjolla joka lähtöön. On vain itsestä kiinni, mihin kaikkeen haluaa mukaan. Opiskeluvuosien aikana olen saanut upeita kokemuksia, tutustunut mahtaviin ihmisiin ja tietysti oppinut paljon. En olisi voinut valita parempaa opiskelupaikkaa!”

Jane Ora, valmistunut

 

 

Opiskelijaprojekteja

Burkina_215x150.jpgBurkina Faso

Haasteena oli tarjota paremmat elämän edellytykset köyhälle yhteisölle. Dedougoun kaupungissa sijaitsevan koulun yhteyteen rakennettiin kaivo, joka toi puhdasta juomavettä koulun ja paikallisten asukkaiden käyttöön sekä mahdollisti maatalouden harjoittamisen.

 

 

entocube pieni.jpgKontti täynnä sirkkoja

Saunan pihalla seisovassa kontissa kasvaa 300 000 eurooppalaista kotisirkkaa. EntoCubessa uskotaan vahvasti siihen, että maailmasta poistetaan nälänhätä hyönteisten syönnillä.

 

 

 

arctos-pieni.jpgAalto-yliopistosta ponnistanut Arctos kannustaa lähtemään luontoon

Startup Aalto-yliopisto tukee yrittäjyyttä monipuolisesti, ja monet yliopiston opiskelijoista kokeilevatkin siipiään oman yrityksen parissa. Arctos on opiskelijoidemme perustama yritys, joka on saanut vauhtia toimintaansa monilta kursseilta.

 

Lue lisää näistä ja monista muista opiskelijaprojekteista.

 

KY

Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat (KY) ajaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden etuja ja tarjoaa opiskelun vastapainoksi mahdollisuuksia osallistua monipuoliseen toimintaan. KY:n eri toimijat järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, ja uuden opiskelijan on helppo lähteä toimintaan mukaan heti opintojen alusta alkaen. Lisätietoa KY:stä.


Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 21.03.2017.