MBA- ja täydennyskoulutus

MBA-koulutus

MBA ja Executive MBA -koulutusta tarjoaa Aalto University Executive Education (Aalto EE). Aalto EE tarjoaa MBA -ohjelmia tällä hetkellä Suomessa, Singaporessa, Puolassa, Etelä-Koreassa, Taiwanilla, Indonesiassa ja Iranissa. Ohjelmilla on kaikki kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS.

Aalto MBA -ohjelma 

Aalto MBA on korkealaatuinen ohjelma lahjakkaille ja motivoituneille tulevaisuuden johtajille. Ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille laaja ymmärrys liiketoiminnan tärkeimmistä osa-alueista. Opiskelijat voivat valita kolmeen eri suuntautumisvaihtoehtoon (Applied Finance and Accounting, Entrepreneurship ja Managing Innovation and Renewal) liittyviä valinnaisia moduuleja. Oppimisprosessi mahdollistaa Aalto MBA -opiskelijat pääsevät välittömästi soveltamaan uusia tietojaan omaan työympäristöönsä. Joustavan moduulirakenteen ansiosta ohjelman voi räätälöidä omien oppimistavoitteiden mukaiseksi.

Aalto MBA on kaksivuotinen ohjelma, joka alkaa vuosittain tammikuussa. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi. MBA-opiskelijat edustavat eri kansallisuuksia, ja heidän koulutustaustansa vaihtelevat. Monilla on tutkinto tekniikan, liiketalouden, lain tai tieteen saralta ja yleensä 4–12 vuotta työkokemusta.

Lue lisää Aalto MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive MBA -ohjelma

Aalto Executive MBA -ohjelma on räätälöity osallistujille, joilla on jo vankka kokemus johtamisesta.  Ohjelman keskiössä ovat strategia, johtajuus, talous ja markkinointi. Erityistä huomiota kiinnitetään strategiaan ja johtamiseen globaalissa toimintaympäristössä. Strategiaa lähestytään monista näkökulmista, ja painopiste on innovatiivisissa strategioissa ja uusissa liiketoimintamalleissa. Johtaminen puolestaan kattaa teemoja aina itsensä johtamisesta muiden johtamiseen ja innostamiseen.

Aalto EMBA -ohjelma alkaa vuosittain helmikuussa, ja se voidaan suorittaa 20 kuukaudessa. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi. Aalto Executive MBA -ohjelma on suunniteltu osallistujille, joiden ura on jo hyvässä vauhdissa. Ohjelmaan osallistuneilla on ollut keskimäärin 14 vuoden työkokemus.

Maailman arvostetuimmassa, Financial Times -lehden vuosittaisessa globaalissa rankingissa Aalto EMBA -ohjelma on tällä hetkellä sijalla 76. Maailmassa on yli 3 000 EMBA-ohjelmaa joista Financial Times raportoi vain 100 parasta.

Lue lisää Aalto Executive MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive DBA -ohjelma

Aalto Executive DBA on kokeneille johtajille suunnattu kansainvälinen tohtoritasoinen tutkinto. Ohjelma on työelämälähtöinen ja sen aikana tehdään suoraan omaan työhön sovellettavaa tutkimusta. Jokaiselle osallistujalle räätälöidään henkilökohtainen etenemissuunnitelma. Ohjelman voi aloittaa milloin vain ja sen kesto on 3-6 vuotta.

Lue lisää Aalto Executive DBA:sta (aaltoee.fi)

Täydennyskoulutus

Johdolle ja asiantuntijoille tarjotaan käytännönläheisiä, viimeiseen tutkimukseen perustuvia koulutus- ja kehittämispalveluita.

Seminaarit, lyhytkurssit, koulutusohjelmat ja organisaatiokohtaiset koulutukset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen, pätevöitymiseen sekä verkostoitumiseen.

Täydennyskoulutusta tarjoavat:

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 11.07.2016.