MBA- ja täydennyskoulutus

MBA-koulutus

Aalto University Executive Education (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon valmennus- ja kehittämispalveluja Tarjonta sisältää yrityskohtaiset ratkaisut, MBA ja DBA -ohjelmat sekä avoimet johdon ohjelmat.

Aalto EE tarjoaa MBA -ohjelmia tällä hetkellä Suomessa, Singaporessa, Puolassa, Etelä-Koreassa, Taiwanilla, Indonesiassa ja Iranissa. Ohjelmilla on kaikki kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS.

Aalto MBA -ohjelma 

Aalto MBA on käänteentekevä ohjelma yksilöille, jotka haluavat saada uusia mahdollisuuksia urakehitykseensä sekä uudistaa kykyään kehittää ja johtaa liiketoimintaa. Ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille laaja ymmärrys liiketoiminnan tärkeimmistä osa-alueista. Opiskelijat voivat valita kolmeen eri suuntautumisvaihtoehtoon (Applied Finance and Accounting, Entrepreneurship, Innovation or Renewal) liittyviä valinnaisia moduuleja. Aalto MBA –ohjelman rakenne mahdollistaa täysipäiväisen työn ja opiskelun nivomisen toisiinsa.

Aalto MBA on kaksivuotinen ohjelma, joka alkaa vuosittain tammikuussa. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi. MBA-opiskelijat edustavat eri kansallisuuksia, ja heidän koulutustaustansa vaihtelevat. Monilla on tutkinto tekniikan, liiketalouden, lain tai tieteen saralta ja yleensä 4–12 vuotta työkokemusta.

Lue lisää Aalto MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive MBA -ohjelma

Aalto Executive MBA -ohjelma on suunnattu osallistujille, joilla on jo vankka kokemus liiketoiminnasta ja johtamisesta. Aalto EMBA -ohjelmassa erityistä huomiota kiinnitetään strategiaan ja johtamiseen globaalissa toimintaympäristössä. Strategiaa lähestytään monista näkökulmista, ja painopiste on innovatiivisissa strategioissa ja uusissa liiketoimintamalleissa. Johtaminen puolestaan kattaa teemoja aina itsensä johtamisesta muiden johtamiseen ja innostamiseen.

Aalto EMBA -ohjelma alkaa vuosittain helmikuussa, ja se voidaan suorittaa 21 kuukaudessa. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi. Aalto Executive MBA -ohjelma on suunniteltu osallistujille, joiden ura on jo hyvässä vauhdissa. Ohjelmaan osallistuneilla on ollut keskimäärin 14 vuoden työkokemus.

Maailman arvostetuimmassa, Financial Times -lehden vuosittaisessa globaalissa rankingissa Aalto EMBA -ohjelma on tällä hetkellä sijalla 61. Eri puolilla maailmaa on nykyään tarjolla yli 3 000 EMBA-ohjelmaa, joista vain sata parasta pääsee Financial Timesin listalle.

Lue lisää Aalto Executive MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive MBA in Security and Risk Management -ohjelma

Aalto EMBA in Security and Risk Management on ainutlaatuinen, liikkeenjohdolle suunnattu ohjelma, jossa perehdytään turvallisuuden ja riskienhallinnan kokonaisvaltaiseen ja strategiseen johtamiseen nopeasti muuttuvassa globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Ohjelma on suunniteltu kokeneille johtajille ja asiantuntijoille sekä yrityksistä että julkiselta sektorilta, jotka tarvitsevat laaja-alaista ja strategista ymmärrystä turvallisuuden johtamisen ja riskienhallinnan teemoista. Lisäksi ohjelma soveltuu kokeneille turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää strategista osaamistaan ja johtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen kykyjään, tai jotka ovat siirtymässä strategisempiin tehtäviin omassa organisaatioissaan. Ohjelman opiskelukieli on englanti.

Lue lisää Aalto Executive MBA in Security and Risk Management -ohjelmasta (aaltoee.fi)

Aalto Executive DBA -ohjelma

Aalto Executive Doctor of Business Administration (DBA) on kokeneille johtajille suunnattu kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma. Osallistujilta odotetaan runsaasti johtamiskokemusta ja halua panostaa merkittävästi ammatillisten käytäntöjen kehittämiseen itseään kiinnostavilla aloilla. Ohjelma tarjoaa työnantajille ja opiskelijoille merkittäviä käytännön hyötyjä akateemisista vaatimuksista tinkimättä.

Jokaiselle osallistujalle räätälöidään henkilökohtainen etenemissuunnitelma. Ohjelman voi aloittaa milloin vain ja sen kesto on 3-6 vuotta.

Lue lisää Aalto Executive DBA:sta (aaltoee.fi)


Täydennyskoulutus

Johdolle ja asiantuntijoille tarjotaan käytännönläheisiä, viimeiseen tutkimukseen perustuvia koulutus- ja kehittämispalveluita.

Seminaarit, lyhytkurssit, koulutusohjelmat ja organisaatiokohtaiset koulutukset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen, pätevöitymiseen sekä verkostoitumiseen.

Täydennyskoulutusta tarjoavat:

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 23.05.2017.