Opiskelu ja ohjelmat

Vapaus onnistua. Hae opiskelemaan Aalto-yliopistoon!

Aalto-yliopisto tarjoaa yli 100 alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon johtavaa hakukohdetta kauppatieteen, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan ja arkkitehtuurin aloilta. Aallosta voit valmistua kauppatieteen, taiteen ja tekniikan kandidaatiksi sekä arkkitehdiksi, diplomi-insinööriksi, kauppatieteiden tai taiteen maisteriksi tai maisema-arkkitehdiksi.

Ihmiset tekevät Aallon. Haluamme innostaa opiskelijoitamme oppimaan, viihtymään ja rikkomaan rajojaan ja ottamaan osaa paremman maailman rakentamiseen. Olemme maan ainoa yliopisto, joka tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden yhdistää taiteen, tekniikan ja talouden opintoja samassa tutkinnossa sivuainekokonaisuuksien tai poikkitieteellisten maisteriohjelmien kautta.

Aalto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot kansainvälistymiseen: perinteisen vaihto-opiskelun lisäksi voit suorittaa työharjoittelun ulkomailla, tehdä kaksoistutkinnon ulkomaisissa yhteistyökorkeakouluissamme, hakeutua kansainväliseen tutkintoon tai tehdä yhteistyötä Aallon ulkomaisten opiskelijoiden kanssa omalla kampuksella.

Huipputason opetuksen ja tutkimuksen lisäksi Aalto antaa opiskelijoilleen kattavat eväät työelämään: laaja yritysyhteistyö, teknologian hyödyntäminen opetuksessa ja korkea työllistymisaste takaavat aaltolaisille selvän etumatkan työuralla.

Tutustu koulutustarjontaamme, ja innostu!

  • Hakuaika maisteriohjelmiin: 15.-12.2014-30.1.2015
  • Hakuaika Mikkelin BScBA-ohjelmaan: 7.1.-27.1.2015
  • Valtakunnallinen hakuaika kandidaattiohjelmiin: 17.3.-9.4.2015
Näytä lisää