Aalto-yliopistosta saat enemmän kuin tutkinnon

Suunnitelmissa suurteot? Haluaisitko rakentaa seuraavan hittipelin, valloittaa maailman innovaatiollasi, viedä työsi festivaaleille tai parantaa maailmaa kehityshankkeella?

Aalto-yliopisto tarjoaa yli 100 alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon johtavaa hakukohdetta kauppatieteen, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan ja arkkitehtuurin aloilta. Aallosta voit valmistua kauppatieteen, taiteen ja tekniikan kandidaatiksi sekä arkkitehdiksi, diplomi-insinööriksi, kauppatieteiden tai taiteen maisteriksi tai maisema-arkkitehdiksi.

Hakuajat

  • Kandidaattivaiheen hakuaika vieraskieliseen koulutukseen (BScBA Mikkeli):
    10.1. - 25.1.2017
  • Kandidaattivaiheen hakuaika suomenkieliseen koulutukseen:
    15.3. - 5.4.2017
  • Maisterivaiheen hakuaika: 15.12.2016 - 25.1.2017

Vapaus valita

Aalto-yliopiston kandidaattiohjelmat tarjoavat hyvät lähtökohdat huippu-uralle. Jatkossa voit täydentää osaamistasi omalla alallasi tai monitieteisissä maisteriohjelmissamme. Jatkaa voit aina tohtoriksi asti.

Vapaus tehdä

Pääset heti opintojesi alkuvaiheessa mukaan kiinnostaviin käytännön projekteihin. Poikkitieteelliseen suunnitteluun kutsuva Design Factory sekä yrityskiihdyttämöt auttavat opiskelijoitamme toteuttamaan unelmansa valmiiksi tuotteiksi ja palveluiksi.

Vapaus liikkua

Aalto-yliopistolla on hyvät vaihto- ja kumppaniverkostot eurooppalaisten, aasialaisten ja amerikkalaisten yliopistojen kanssa. Olemme Global Partner, mikä tarkoittaa yhteistyötä yli 400 yliopiston kanssa.

Onnistumisen avainlukuja

  • Aalto-yliopistossa syntyy 70-100 uutta yritystä vuosittain
  • Aalto-yliopiston ja sen edeltäjien opiskelijat ovat voittaneet yli 100 tieteen, taiteen ja tekniikan alan kansainvälisesti arvostettua palkintoa
  • MIT sijoitti 200 yliopiston vertailussa Aalto-yliopiston viiden nousevan tähden joukkoon

Tervetuloa Aalto-yliopistoon!

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää