Tietoa sivustosta

Aalto-yliopiston Internet-sivusto uudistettiin vuonna 2013. Sivusto toimii Aalto-yliopiston korkeakoulujen verkkopalveluiden rinnalla.

Korkeakoulujen verkkopalvelut:

Sivustoa koskevaa palautetta, kysymyksiä tai muutosehdotuksia voi lähettää sivuston alalaidan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen viestinta [at] aalto [dot] fi.

Sivuston visuaalisen ilmeen on suunnitellut TBWA\Helsinki. Teknisestä toteutuksesta on vastannut Anders Innovations, ja sivusto on tuotettu Midgard CMS -sisällönhallintajärjestelmällä.

Sivuston rakenne

Sivusto koostuu viidestä pääosiosta, joihin pääsee sivuston ylälaidassa olevasta vaakanavigaatiosta (Opiskelu ja ohjelmat, Tiede ja tutkimus jne.). Tämän lisäksi sivustolla on kohderyhmittäin suunnattua tietoa mm. alumneille, medialle, yhteistyökumppaneille ja opiskelupaikkaa hakeville.

1) Etusivu

Etusivulla kerrotaan ajankohtaisista asioista: sinne on koottu uutiset, tapahtumat sekä Aalto-yliopiston toimintaa esittelevät kuvakaruselli.

2) Opiskelu ja ohjelmat

Osio kertoo Aalto-yliopiston opiskelumahdollisuuksista ja yliopistoon hakemisesta, ja se sisältää yleistä tietoa opiskelusta ja opiskeluun liittyvät uutiset.

3) Tiede ja tutkimus

Osiosta löytyy tietoa Aalto-yliopistossa tehtävästä tutkimuksesta ja sen painopistealueista sekä linkit tutkimusuutisiin. Osiossa esitellään myös monitieteisiä hankkeita sekä tutkimus- ja oppimisympäristöjä.

4) Yhteistyö ja kumppanuudet

Osiosta erityisesti yliopiston yhteistyökumppanit löytävät tietoa yhteistyömahdollisuuksista ja yliopiston palveluista. 

5) Tietoa yliopistosta

Osiossa kerrotaan Aalto-yliopiston toiminnasta, tavoitteista ja strategiasta, organisaatiosta ja tehtävistä, historiasta ja Aalto-yliopistosta työnantajana. Yhteystiedot-osiosta löytyy Aalto-yliopiston ja sen korkeakoulujen sekä palveluyksiköiden yhteystiedot

 

Tekijänoikeudet, vastuut ja henkilötietojen käsittely

Oikeudet sivustossa julkaistavaan aineistoon ovat tekijänoikeuslain ja siihen myöhemmin tehtyjen muutosten mukaisesti Aalto-yliopistolla. Aalto-yliopisto on suojattu Aalto-korkeakoulusäätiön tavaramerkkinä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Aalto-yliopiston verkko-osoitteessa on myös yliopiston opiskelijoiden, henkilöstön tai näiden muodostamien yhteisöjen verkkosivuja. Näiden sivujen sisällöstä vastaa sivujen ylläpitäjäksi merkitty ja yliopiston verkkoon käyttöoikeudet omaava henkilö.

Aalto-yliopisto ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista. Yliopisto ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.

Aalto.fi-sivuston käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja kysytään vain, mikäli käyttäjä haluaa kysymykseensä tai palautteeseensa vastauksen.

Sivuston kehittämistä varten sen käytöstä kerätään tilastollisia tietoja. Sivusto lähettää evästeen, jotta kävijöiden ja vierailujen määrä voidaan selvittää. Sivujen käytöstä tilastoidaan käyttäjämäärä, käyttömaa, käyttöaika ja käytetty selain sekä sisällöt, joissa kävijä on vieraillut.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 21.05.2015.