Tervetuloa tapaamaan opiskelijoita!

Opiskelijoiden tapaaminen kasvokkain on yksi parhaista tavoista rakentaa työnantajamielikuvaa ja viestiä sekä tämän hetken että tulevaisuuden rekrytointitarpeista.

Parhaimmillaan kohtaamiset tukevat vahvasti myös rekrytointiprosessejanne. Opiskelijamme arvostavat työnantajien fyysistä läsnäoloa kampuksella ja ovat kiinnostuneita kuulemaan tarjoamistanne uramahdollisuuksista.

Opiskelijoiden kohtaamista voi tapahtua rajatuissa tai avoimemmissa tapahtumissanne kampuksella, omassa toimipaikassanne tai missä tahansa valitsemassanne paikassa. Autamme teitä kohderyhmän määrityksessä, opiskelijoiden kutsumisessa (suorapostitukset, tapahtumakalenterit, julisteet) ja kampustapahtumien osalta myös tila- ja tarjoiluvarauksissa. Ideoimme mielellämme kanssanne tapahtumanne sisältöä sekä muotoa ja kerromme viimeisimmät opiskelijoiden toiveet. Palvelupakettimme tapahtumien järjestämiseksi sekä yksittäiset markkinointipalvelumme löydät alempaa tältä sivulta hintoineen. Palveluhinnastomme on ladattavissa myös pdf-tiedostona.

Palvelumme

Voitte yhdistellä seuraavia palveluita ja palvelukokonaisuuksia tavoittaaksenne opiskelijat teille parhaiten sopivalla tavalla. Huomaattehan, että joidenkin palveluiden osalta saatavuus voi olla rajoitettu eri kampuksilla.

 

Teema- ja messutapahtumat

Työnantajan omien tilaisuuksien lisäksi järjestämme vuosittain erilaisia teematapahtumia, joissa esimerkiksi useammat saman alan yritykset pääsevät tapaamaan opiskelijoita.

 • ICT-alan rekrytointimessut TalentIT Otaniemen kampuksella
 • ARENA-messut kauppatieteen opiskelijoille Töölön kampuksella
 • Aalto in the Game Otaniemen kampuksella
 • Life after Graduation -urailtapäivä kauppatieteen opiskelijoille Töölön kampuksella
 • Kesätöihin! -tapahtuma tammikuussa kaikille opiskelijoille (taiteen, tekniikan ja kaupan alojen opiskelijat)

Tapahtumat kampuksilla

Opiskelijoiden tapaaminen kasvokkain voi parhaimmillaan tukea rekrytointiprosessejanne. Houkuttelevuutenne työnantajana kasvaa ollessanne fyysisesti läsnä ja kertomalla opiskelijoille niin tarjoamistanne uramahdollisuuksista kuin päivittäisen työn luonteestakin.

Opiskelijoiden kohtaaminen voi olla ajankohtaista mikäli

 • teillä on opiskelijalle sopiva avoin työpaikka
 • trainee-ohjelmanne haku on alkamassa tai käynnissä
 • haluatte kertoa opiskelijoille tulevaisuuden rekrytointitarpeistanne

Sisältöesimerkkejä

 • uramahdollisuudet
 • työnhakuvinkkejä
 • yliopistostamme valmistuneiden työntekijöidenne uratarinat
 • minkälainen on tyypillinen työpäivä
 • työpaikan työkulttuuri
 • yrityksen toiminta

Keräämme kaikista järjestämistämme tilaisuuksista opiskelijapalautetta ja välitämme tilaisuuttanne koskevat palautteet käyttöönne. Käytämme palautteita myös kehittääksemme palveluitamme ja kerromme viimeisimmistä tuloksista suunnitellessanne tapahtumaanne opiskelijoillemme.

Erilaisia tapoja tavata opiskelijoita on yhtä paljon kuin on työnantajiakin ja heidän rekrytointitarpeitaan. Tämän vuoksi räätälöimme palvelumme aina mahdollisimman hyvin juuri teille sopiviksi. Seuraavassa muutamia esimerkkejä erilaisista tavoista kohdata opiskelijoita:

Kohtaa opiskelijat korkeakoulun ala-aulassa

Kohtaat aulatiloissa hyvin erilaisia opiskelijaryhmiä matkallaan luennoille, ruokailemaan, itseopiskelutiloihin yms. Markkinoimme läsnäoloanne tapahtumakalentereissamme ja teemme käytännön järjestelyt talon eri toimijoiden kanssa. Perusmaksu 700 euroa + mahdolliset tarjoilut ja/tai lisätunnit.

Vaikuta kampuksella eli aulatapahtuma (3 h)                         alk. 700 €

 • Perusmaksu (sis. tilajärjestelyt, osoitehaun perusmaksun, tapahtuman mainonnan Aalto CareerWebissä, Intossa ja Ura- ja rekrytointipalveluiden Facebook-seinällä sekä palveluntarjoajan edustajan tapahtuman alkaessa) 700 €
 • Ylimenevät tunnit      à 150 €
 • Teemme tilaehdotuksen kohderyhmätoiveenne mukaan.

Tapaa opiskelijoita työnantajatilaisuudessa korkeakoulun tiloissa

Koulumme opetustiloissa voidaan järjestää monenlaisia tilaisuuksia: luennoista työpajoihin ja cocktailtilaisuuksiin. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeitanne vastaavan tilaisuuden sekä hoidamme markkinoinnin (suorapostitus, tapahtumakalenterit) halutulle opiskelijakohderyhmälle. Perusmaksu 800 euroa + kohdennetut kutsut ja tarjoilut.

Tapahtuma Aalto-yliopiston kampuksen tiloissa (3 h)        alk. 800 €

 • sis. tilajärjestelyt ja -vuokrat, osoitehaun perusmaksun, esitystekniikan, tapahtuman mainonnan Aalto CareerWebissä, Intossa ja Ura- ja rekrytointipalveluiden Facebook-seinällä sekä palveluntarjoajan edustajan tapahtumassa alusta loppuun 800 €
 • ylimenevät tunnit      à 150 €
 • tarjoilut ja muut lisäpalvelut erillisen tarjouksen tai hinnaston mukaan

Kutsu opiskelijoita tutustumaan toimintaanne / tiloihinne

Onko helpompi kertoa työyhteisöstänne ja varsinaisesta työkentästänne toimitiloissanne? Haluatteko esitellä opiskelijoille heidän mahdollisen tulevan työpaikkansa ilmapiiriä, tiloja ja henkilöstöä? Hoidamme puolestanne opiskelijoiden kutsumisen (suorapostitus, tapahtumakalenterit) ja tarvittaessa otamme ilmoittautumiset vastaan. markkinointiin sopivat palvelumme löydät kohdasta Markkinointipalvelut.

Miten edetä

Työnantajatilaisuuden järjestäminen alkaa ajankohdan sekä kohderyhmän sopimisella. Edustajienne aikataulujen lisäksi otamme huomioon opiskelijoiden opetusaikataulun, koulun muut tapahtumat, opiskelijajärjestöjen tapahtumat, tenttiviikot ja lomat.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Markkinointipalvelut

 • suorapostitus opiskelijoille
 • tapahtuman mainonta tapahtumakalentereissa
 • rekrytointiin / opiskelijoiden työllistymiseen liittyvä uutinen Aalto CareerWebissä 
 • Facebook-markkinointi
 • esitejakelu korkeakoulun tiloissa
 • HUOM: Julisteiden jakelu kampuksilla ainoastaan maksullisten työnantajapalveluiden yhteydessä

Suorapostitus Aalto-yliopiston opiskelijoille

Perusmaksu 150 euroa
+ sähköpostitse lähetettävät viestit 2 euroa / opiskelija tai
+ postitse lähetettävät viestit 5 euroa / opiskelija
+ muistutusviesti sähköpostilla samalle kohderyhmälle 1 euro / opiskelija

Suorapostitus on ura- ja rekrytointipalveluiden kautta lähetetty kohdennettu viesti Aalto-yliopiston opiskelijoille. Viesti voidaan lähettää opiskelijoille joko sähköpostilla tai perinteisenä kirjeenä.

Suorapostitusta voitte käyttää mm. 

 • trainee-ohjelmanne markkinointiin,
 • rekrytointiin liittyvien tapahtumienne markkinointiin (esim. työnantajatilaisuudet) tai
 • yksittäisen työpaikkailmoituksen välittämiseen (suosittelemme tätä käytettäväksi vain hyvin rajatulle kohderyhmälle).

Opiskelijat, jotka ovat antaneet luvan opiskelijarekisterissä olevien tietojensa käyttämiseen rekrytointitarkoituksiin, ovat mukana postituksissa. Kutsujen kohderyhmää valitessanne voidaan käyttää kriteereinä koulutusohjelmaa, opintojen aloitusvuotta ja/tai suoritettujen opintopisteiden määrää. Kauttamme tavoitatte halutessanne kaikkien Aalto-yliopiston korkeakoulujen sekä Hankenin (www.hanken.fi) opiskelijoita.

Voimme toimittaa viestin kolmen arkipäivän sisällä toimeksiantovahvistuksen saatuamme.

Suorapostituksen perusmaksua (150 euroa) ei veloiteta jos postitus tehdään yli 500 opiskelijalle sekä esim. ARENA- ja TalentIT-messujen tai kampuksella järjestettävien työnantajatilaisuuksien yhteydessä.

Tapahtumanne markkinointi (100 €)

Järjestäessänne opiskelijoille tarkoitettuja uraan ja rekrytointiin liittyviä tapahtumia Aalto-yliopiston ulkopuolella, on teillä mahdollisuus markkinoida tilaisuuttanne koulumme opiskelijoille CareerWebin (ja halutessanne INTOn) sähköisessä tapahtumakalenterissamme. Halutessanne otamme vastaan myös opiskelijoiden ilmoittautumiset tapahtumaan.

Facebook-markkinointi (100 €)

Tarjoamme työnantajille mahdollisuutta markkinoida Facebook-sivullamme työmahdollisuuksia, uraan liittyviä tapahtumia sekä muita uraan ja työhön liittyviä asioita (seminaareja, tapahtumia, uratarinoita, yms.).

Muu markkinointi CareerWebissä (100 €)

CareerWebissä voidaan markkinointiin käyttää tapahtumakalenterin ja työpaikkailmoitusten ohella myös uutispalstaamme. Sinne sopivat kaikki uraan ja työhön liittyvät muut kuin tapahtuma- tai työpaikkailmoitukset. Esim. case-kilpailut, työnantajamielikuvaan tai muuten uraan liittyvät tutkimukset / kyselyt, yms.

Esitejakelu valitun korkeakoulun tiloissa (100 €)

Otamme vastaan maksusta opiskelijoiden työnhakua ja työelämätietoutta edistäviä esitteitä tai muita julkaisuja jaettavaksi Aalto-yliopiston tiloissa. 

Hinta sisältää maksimissaan 300 esitteen / julkaisun vastaanoton ja jakelun yhden päivän ajan valitun rakennuksen tiloissa sekä yhden viikon jakelun ura- ja rekrytointipalveluiden toimitilojen läheisyydessä.

Emme vastaanota mitään materiaalia ilman ennakkoon sopimista. Palautamme lähettäjän kustannuksella ilman ennakkosopimista tulleet materiaalit.

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja autamme tapahtumanne järjestelyissä!

 • Arabia (suunnittelu ja taiteet): career-arts [at] aalto [dot] fi
 • Otaniemi (tekniikan alat): Riitta Kontio (Perustieteiden korkeakoulu), puh. 050 550 2066 tai riitta.kontio [at] aalto [dot] fi
 • Töölö (kauppatieteet): Annemari Rautio, puh. 050 380 7398 tai career-biz [at] aalto [dot] fi

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 11.10.2017.