Suomen suurimmat ICT-alan rekrytointimessut 3.11.2016

TalentIT -rekrytointitapahtuma yhdistää digitaalisista palveluista, teknologiasta ja järjestelmien kehittämistä kiinnostuneet nuoret osaajat, ICT-alan työnantajat ja tutkijat antoisaan tapahtumaan.

TalentIT-messut 2016 laajenee entisestään ja tarjoaa hienon forumin tarkastella millaista osaamista ICT-ala kaipaa ja millaisia painopisteitä alan kehityksessä on näkyvissä. Tapahtuma on avoin kaikille niille organisaatioille ja yrityksille, joita kiinnostavat ICT-alan osaajat. Tänä vuonna tapahtumaan on linkitetty ajankohtaisena erikoisteemana rakennusalan digitalisaatio.

  • Näytteilleasettajat saavat erittäin näkyvän foorumin kohdata ICT-alan huikeita osaajia keskellä Aalto-yliopiston Otaniemen kampusta.
  • Messuvieraille ICT-alan rekrytointitapahtuma  tarjoaa puolestaan loistavan mahdollisuuden esitellä paitsi omaa osaamistaan myös verkostoitua ja saada tuntumaa alan ajankohtaisista kuulumisista.

messut_opiskelijat.jpg

TalentIT yritykset ja muut näytteilleasettajat Aalto-yliopisto

 

bannereita_face.jpg

 

Twitter-logo2.png

Tykkää meistä Facebookissa ja saat tietoa messuista ja
Suomen johtavista ICT-alan yrityksistä.

TalentIT visertää myös Twitterissä
@TalentITFair
#TalentIT

Tutustu mitä TalentIT-messut sisälsivät vuonna 2015

Vuoden 2015 -messuille osallistui ennätykselliset 80 ICT-alan näytteilleasettajaa innovatiivisista startupeista suuriin kansainvälisiin konserneihin ja Aallon toimijoihin.

Twitterissä #TalentIT2015

Instagramissa #TalentIT2015

TalentIT 2015 -messuopas

Näytteilleasettajat 2015

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 26.08.2016.