Työnantajayhteistyö Aalto-yliopistossa

Ura- ja rekrytointipalvelut yhdessä Alumni- ja yrityssuhteiden kanssa palvelevat sekä opiskelijoita että työnantajia tukeakseen opiskelijoiden sujuvaa työllistymistä ja auttaakseen työnantajien rekrytointitarpeiden täyttämisessä ja työnantajakuvan rakentamisessa.

Oikopolut

Yhteystiedot

Aalto CareerWeb

TalentIT-messut

ARENA-messut

Hinnasto (pdf)

Työnantajayhteistyö perustuu pitkäaikaisiin ja monipuolisiin yrityssuhteisiin sekä tiiviisiin opiskelijakontakteihin. Tavoitteemme on auttaa Aalto-opiskelijoita työllistymään sujuvasti opintoja vastaaviin tehtäviin

  • välittämällä opiskelijoillemme sopivia työpaikkoja,
  • järjestämällä rekrytointi- ja työnantajatilaisuuksia sekä
  • kehittämällä heidän työnhakutaitojaan.

Työnantajille tarjoamme välineitä opiskelijoiden rekrytointiin opiskelujen aikaiseen työhön (harjoittelut, osa-aikatyöt, projektit, opinnäytetyöt) sekä valmistumisen jälkeiseen työpaikkaan mm. harjoitteluohjelmien ja työpaikkojen maksuttoman välityskanavamme, Aalto CareerWeb, sekä suorapostitusten kautta.

Työnantajamielikuvan rakentamiseen ja ylläpitoon sekä kontaktointiin rekrytointiin liittyvissä asioissa soveltuvat hyvin erilaiset tapahtumamme, joissa pääsette kohtaamaan opiskelijoita. Suurimpina näistä järjestämämme kahdet rekrytointi- ja kontaktointimessut, TalentIT ja ARENA. Myös erilaiset markkinointikanavat kasvattavat näkyvyyttänne opiskelijoiden parissa.

Oikea-aikainen ja hyvä kohdentaminen on opiskelijoiden rekrytoinnissa ja työnantajamielikuvan rakentamisessa erittäin tärkeitä. Henkilökuntamme auttaa teitä mielellään näissä asioissa.
 

Partneruus

Pitkäaikaiset kumppanuudet erilaisten työnantajien kanssa mahdollistavat myös hyvät palvelut opiskelijoillemme. Yhteistyökumppaninamme voitte rakentaa työnantajamielikuvaanne pitkäjänteisellä yhteistyöllä. Tarjoamme palveluja sekä Aalto-yliopiston tasolla että koulukohtaisesti. Kumppanuusasioista voitte kysyä lisätietoja

Mirella Lähteenmäki
Aalto-yliopisto, yhteistyö ja kumppanuudet
vastaava päällikkö, yrityssuhteet
mirella.lahteenmaki [at] aalto [dot] fi
puh. +358 40 353 8341

 

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun osalta lisätietoja saa Aalto-yliopiston yrityssuhteet -yksiköltä (biz.aalto.fi).
 

Oikeaan aikaan, oikeaa sisältöä, oikealle yleisölle

Tavoitatte Aalto-yliopiston opiskelijat parhaiten ottamalla huomioon seuraavat seikat.

Ajoitus

Opiskelijoiden lukuvuotta rytmittävät opetusperiodit, tentit ja loma-ajat. Järjestämme rekrytointiin liittyviä tapahtumia ainoastaan opetusperiodien aikana. Työnantajatilaisuuksien järjestämisessä ja ajankohdan suunnittelussa autamme teitä ajoittamaan tapahtuman opiskelijoiden lukuvuosiaikatauluun {linkki oikeaan tietoon} sopivaksi. 

Oikea sisältö

Keräämämme palautteen perusteella, opiskelijoitamme kiinnostaa mm.

  • koulun alumnien uratarinat
  • tyypilliset työtehtävät ja -päivän kulku
  • uramahdollisuudet / etenemismahdollisuudet
  • konkreettiset avoimet työpaikat

Oikea kohdeyleisö

Aalto-yliopistossa opiskelee yli 19 500 perus- ja jatko-opiskelijaa (lisää avainlukuja). Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointipalvelut tarjoaa palveluita suurimmaksi osaksi kandi- ja maisterivaiheessa oleville perustutkinto-opiskelijoille.

Kouluissamme on lukuisia koulutusohjelmia ja autamme mielellämme teille parhaan mahdollisen kohdeyleisön valinnassa.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 12.06.2017.