Yhteistyö ja kumppanuudet

Aalto-yliopisto on sitoutunut korkealaatuisen opetus- ja tutkimustoiminnan toteuttamiseen. Tavoitteena on hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantaminen yhteiskunnallisten innovaatioiden avulla.

Yhteistyökumppaninamme teillä on mahdollisuus osallistua uudenlaisen työskentelykulttuurin ja ainutlaatuisen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokeskittymän luomiseen.

Aalto Factoryt toimivat esimerkkinä uudenlaisesta avoimesta lähestymistavasta innovaatioihin. Työpajat ovat oppimiseen, opettamiseen ja tutkimukseen tarkoitettuja dynaamisia ja monialaisia yhteistyöympäristöjä, joissa akateemiset tutkimusryhmät ja yritykset tai yhteisöt voivat työskennellä yhdessä.

Yliopisto toteuttaa tutkimushankkeita yhteistyössä Suomen ja maailman johtavien tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa. Näin yrityksillä on mm. mahdollisuus saada uusin tutkimustieto heti käyttöönsä. Lisäksi monialainen yhteistyö tarjoaa lukuisia verkostoitumismahdollisuuksia. Palvelemme alumneja, yrityksiä, yhteisöjä, työnantajia ja lahjoittajia.

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää