Aallon Tapa toimia ohjaa valintoja

Aalto-yliopiston toimintaperiaatteet on koottu yhteen, ja yliopiston hallitus hyväksyi ne kesäkuussa 2017. Aallon Tapa toimia on jokapäiväisessä työssä huomioitava käytöskoodi, joka perustuu arvoihimme, luo yhteistä toimintakulttuuria ja ohjaa esimerkiksi harkitsemaan oikeita toimintatapoja.

- Tulemme erilaisista taustoista, yhteisömme on kansainvälistynyt nopeasti ja Aaltoon on yhdistetty monta toimintakulttuuria, joten yhteisesti sovitut pelisäännöt ovat meille tärkeitä. Aallon Tapa toimia auttaa luomaan hyvän toimintaympäristön, tukee mainettamme sekä rakentaa kumppaneillemme kuvaa Aallosta vastuuntuntoisena ja luotettavana toimijana, sanoo rehtori llkka Niemelä.

- Aallon Tapa toimia luo ymmärrystä reilun pelin säännöistä, jotta meidän kaikkien olisi hyvä työskennellä Aallossa. Voimme aidosti tuntea ylpeyttä siitä, että työskentelemme yhteisössä, joka haluaa toimia reilun pelin sääntöjen mukaisesti, toteaa päälakimies Kristiina Kemetter.

Toimintaperiaatteet koskevat kaikkia Aalto-yhteisön jäseniä, niin opiskelijoita, työntekijöitä, hallituksen jäseniä kuin yhtiöitä, joissa Aallolla on enemmistöomistus. Myös Aallon yhteistyökumppaneiden odotetaan noudattavan vastaavia periaatteita.

Aalto-yliopiston Tapa toimia (pdf)

Aalto-universitetets Sätt att agera (pdf)

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 23.04.2018.