Kartat, palvelut ja liikkuminen

Aalto-yliopiston kampus on kohtaamispaikka yliopistolle, sen kumppaneille ja alueen asukkaille. Yliopiston kampuksen tiloja voi vuokrata lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön.

Vuokraa tila ja järjestä tapahtuma

Tarjoamme monipuoliset puitteet erilaisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin, seminaareihin ja kongresseihin. Varattavia tiloja on yli 100, ja ne sijaitsevat Otaniemen ja Töölön kampuksilla.

Lue lisää tilojen vuokrauksesta >> 

Karttoja kampuksista

Aalto-yliopiston kampus sijaitsee Otaniemessä, Espoossa. Toimipisteitä on lisäksi Töölössä (Helsinki), Mikkelissä, Porissa ja Vaasassa.

Katso kampuskartat >>  

Rakennusten aukioloajat

Tarkista, miten rakennusten ulko-ovet ovat avoinna Otaniemen kampuksella ja Töölössä.

Rakennusten aukioloajat >> 

Ympäristö huomioiden

Yliopisto toimii aktiivisesti rakennusten energiankulutuksen, jätteiden ja liikkumisen ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Otaniemen pääkampukselle on helppo tulla myös ilman autoa: noin 95 % opiskelijoista ja 55 % henkilökunnasta saapuu kampukselle julkisilla kulkuneuvoilla, pyörällä tai kävellen. Henkilökunnan liikkumiseen kampuksella on tarjolla kampuspyöriä.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus Aalto-yliopistossa >>

Miten pääsen Otaniemen kampukselle?

Otaniemi sijaitsee Espoossa noin 10 km Helsingin keskustasta. Kampukselle on hyvät julkiset kulkuyhteydet niin Helsingistä kuin muualta Espoosta. Otaniemen ytimessä on iso rakennustyömaa, joka aiheuttaa kiertoreittejä alueella liikkuville.

Katso reitit Otaniemeen >>

Miten pääsen Töölöön?

Kauppakorkeakoulu toimii myös Etu-Töölössä Helsingissä. Alueella on neljä rakennusta: päärakennus (Runeberginkatu 14-16), Arkadia, Chydenia ja Economicum. Töölön toimipiste palvelee Kauppakorkeakoulun maisteri- ja tohtoriopiskelijoita sekä tutkimusta.

Töölön kampuksen yhteystiedot >>

Toimipisteet muualla

Mikkelin yliopistokeskuksen yhteydessä toimii Kauppakorkeakoulun yksikkö, jossa voi suorittaa englanninkielisen kandidaatintutkinnon (BScBA) International Business -ohjelmassa.

Mikkelin BScBA-ohjelma >> (biz.aalto.fi)
Mikkelin yliopistokeskuksen yhteystiedot >> (muc.fi)

Vaasassa toimii Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja Vaasan yliopiston yhteinen yksikkö Länsi-Suomen muotoilukeskus (Muova). Muova on tutkimus- ja kehityskeskus, joka tarjoaa muotoilu-, tutkimus- ja koulutuspalveluita.

Muovan sijainti ja yhteystiedot >> (muova.fi)

Pori Urban Platform of Aalto University (PUPA) toimii Porin yliopistokeskuksessa yhteistyössä neljän yliopiston kanssa ja tarjoaa puitteet taiteiden ja tieteiden vuorovaikutukselle.

PUPA >> (arts.aalto.fi)
Porin yliopistokeskuksen yhteystiedot >> (ucpori.fi)

Uutiset

Tapahtumat